Home
Tips en veelgestelde vragen

Er worden geen kosten voor verzending berekend. De levering van uw bestelling doen we gratis!

Jazeker, de producten worden ook in België geleverd. Voor alle levereringen in België gelden dezelfde voorwaarden, leveringskosten en vaak ook dezelfde levertijd.

De levering van de producten wordt uitbesteed aan DHL.

Productietijd
De productie van de borden en stickers kosten ongeveer 1 werkweek. Dit betekent dat de levering ongeveer 4 tot 5 dagen na de bestelling op de post gaat.

Verzending via DHL
Omdat de borden en stickers vaak niet door de brievenbus passen zullen ze apart bezorgd worden. Wij kunnen geen tijdstip aangeven wanneer de borden worden bezorgd. DHL zal normaal gesproken de borden aanbieden op maandag t/m vrijdag. Als er niemand thuis is zal de berzorger de volgende werkdag nogmaals langskomen. 

Als er ook bij de tweede aanbieding bij jou en de buren niemand thuis is, dan vind je een bericht in de brievenbus. Daarop staat waar je de zending kunt ophalen. Hiervoor heb je drie weken de tijd.

Bij de bevestiging van je bestelling ontvang je een link. Via deze link kan je de orderstatus van de bestelling blijven volgen.

* klik op een titel om deze te tonen.

© JeEigenBord.nl - 2009-2018 - onderdeel van wamos.nl
Facebook Actie
Verdien 50% van je aankoopbedrag terug!

Plaats een foto van Je Eigen Bord op onze Facebookpagina en deel deze met iedereen. Iedere maand trekken we een winnaar.
Bekijk de actie
Actie
Er loopt op dit moment helaas geen actie.
Winkelwagen